Blog

Ezen az oldalon Tagcégeink által forgalmazott termékeiről és szolgáltatásairól olvashat, valamint Lakberendezőink osztanak meg hasznos gondolatokat, tippeket, ötleteket és képeket.
Egyre több álomszép enteriőrfotón köszön vissza ránk a csempe a nappaliban - nem csak a padlón - de az étkező, a közösségi terek falain szintúgy. Míg korábban csak praktikussági okok miatt alkalmazták földszinti családi házakban, mostanra egyre elterjedtebb irányzat lett, és egyre nagyobb felületeken jelenik meg kortárs otthonok lakótereiben is a hidegburkolat. Mikor alkalmazzuk, mik a trendek erre vonatkozóan, és milyen íratlan szabályokat érdemes betartani a nappali hidegburkolására vonatkozóan?
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Ma már nem kell elutaznunk egy ötcsillagos wellness szállodába, ha pihentető kényeztetésre vágyunk, amikor ilyen csodás szépségek közül válogathatunk! A 2018-as kád-trendek azt sugallják, hogy rendezzük be úgy a fürdőszobánkat, mintha az egy valódi SPA, egy elegáns wellness központ volna, és ehhez szerencsére a mai gyártók meg is adnak minden szükséges kellékeket és hozzávalót számunkra.
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Hazánkból nagyjából félmillióan indulnak télen útnak a külföldi síparadicsomokba – szerencsére minimum egy Európai Egészségbiztosítási Kártyával (EEK) rendelkeznek. Kevesen tudják azonban, hogy egy esetleges légimentés költségeit például nem fedezi a kártya, és erre bizony – a balesetek egyébként 40%-át kitevő – könnyebb térdsérülés esetén is szükség lehet.
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Miben más a termosztátos rendszerű csaptelep a hagyományos keverő csapteleptől? Megéri a plusz beruházási költséget? Kiknek ajánlott és kiknek nem? A termosztátos csaptelepek kapcsán a legismertebb tény, hogy pontos vízhőfok-beállítást tesznek lehetővé. Erre a legtöbben azonnal rávágják, hogy ez az egykaros keverő csaptelepekkel is megoldható, mi ebben a plusz?
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Amikor vintázs, esetleg loft tereket, korhű textúrákat tervezünk egy enteriőrbe, talán elsőként a festett vagy kicsit már kopottas hangulatú fa - hatás, a beton, illetve különböző mintázatú pala kőből készült felületek jutnak eszünkbe. A jó hír pedig, hogy a múltbéli hatás eléréséhez már nincs szükség fárasztó utánajárásra és különböző, olykor nehezen kivitelezhető DIY-re.
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Az IBDesign választéka meglehetősen széles, ugyanis válogathatunk laminált padlók, valódi fa parketták és vinyl burkolatokból egyaránt leendő konyhánkba. Vegyük most szemügyre alaposabban a laminált padlókat! Biztosan már Ön is elgondolkodott azon, hogy a laminált padlók mennyire vízállóak. Az alábbiakban eloszlatunk néhány tévhitet ezzel a kiváló melegburkolattal kapcsolatban.
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!