Blog

Ezen az oldalon Tagcégeink által forgalmazott termékeiről és szolgáltatásairól olvashat, valamint Lakberendezőink osztanak meg hasznos gondolatokat, tippeket, ötleteket és képeket.
A Whirlpool 6. ÉRZÉK LIVE készülékei alkotják a piacon kapható első szabadonálló, internethez csatlakozó, teljes körű készülékcsaládot. A termékek tervezésénél a fő szempont az volt, hogy az internetre kapcsolódás ténylegesen könnyebbé tegye a mindennapi életet. A Supreme NoFrost hűtő-fagyasztó, amelyben minden étel hosszú ideig friss marad, az intuitív 6. ÉRZÉK LIVE alkalmazással a jövőt hozza el mindennapjainkba.
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Ismerje meg a Forest egyedülálló gardrób- és polcrendszerét mely a Nevato névre hallgat. Ennek a rendszernek a segítségével nem mindennapi gardróbót alakíthatunk ki, mely akár lakásunk középpontja is lehet. A Nevato, a tervezés és kivitelezés bonyolult feladatát könnyíti meg változatosságával, méretbeli rugalmasságával és egyszerű kivitelezhetőségével.  
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Az új SPACE400 hűtő-fagyasztó piacra dobásával a Whirlpool egy példa nélküli megoldást kínál azok számára, akik maximális kapacitást várnak el a beépített készüléktől, mivel az exkluzív 70 cm széles típus hatalmas, 400 literes kapacitással rendelkezik. Ez a normál hűtőkhöz képest 40%-kal nagyobb teret jelent, olyan szélesség mellett, amely gyakorlatilag minden konyhában megtalálja a helyét. 
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Ha elegáns, fényűző, esetleg némi glamour hatást szeretnénk elérni egy térben, akkor ezt nyilván az alapok megteremtésénél már el kell kezdeni. Nem mondunk nyilván újat azzal sem, hogy az elegáns összhatást a legnagyobb felületeken kell kezdeni, hiszen a padló és a falak adják meg egy tér alaphangulatát, atmoszféráját, illetve az először belépő számára a helyiségről alkotott első benyomást is.
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

A hagyományos alapterületű fürdőszobákban kedveljük a klasszikus megoldásokat, de rendhagyó paraméterekkel bíró helyiségek esetén - például ha tetőtéri fürdőt rendezünk be - tudjuk, hogy az élményekben gazdag végeredményért érdemes ezektől elrugaszkodnunk. Mutatunk egy izgalmas RAVAK megoldást a tetőtérben!
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!