Blog

Ezen az oldalon Tagcégeink által forgalmazott termékeiről és szolgáltatásairól olvashat, valamint Lakberendezőink osztanak meg hasznos gondolatokat, tippeket, ötleteket és képeket.
Gombos Eszter Alexandra tavalyi, 2016-os pályamunkájáról se feledkezzünk meg, hiszen a tehetséges, fiatal tervezőnő már ekkor is remekelt. Letisztultság, kortárs egyszerűség jelenik meg a kislakás tervein, melyeket igényes anyagokkal, minőségi berendezésekkel alakított ki Szandra, miközben a kis lakás valamennyi szeglete tökéletesen igazodik a mai trendekhez…
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Avagy mi a leglényegesebb eleme egy tökéletes nappalinak? A nappali otthonunk társas helyisége, itt vagyunk a legtöbbet együtt, itt éljük a “miidőnket”! Így fontos, hogy elegendő időt szánjunk a tervezésére! Ez az a tér, ahol leültetjük a vendégeinket, itt nézzük a családi filmeket, itt folynak a hosszas közös beszélgetések és itt ünnepeljük a különböző jeles eseményeket. Ajánlatos egy olyan helyiséget kialakítani, ahol előszeretettel töltjük el szabadidőnket akár együtt, de akár egyedül is!
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

A Cersai kiállítás 2017-es rendezvényéről érkezvén, alig vártuk, hogy megoszthassuk olvasóinkkal, vásárlóinkkal és tervező partnereinkkel azt az élménycsokrot, melyből a legszebb, legerőteljesebb szálakat haza is hoztuk Önöknek: a burkolatok felületi mintázatai, textúrái, és egy igen különleges színhatás, színkombináció kialakítása már hazánkban, sőt mi több: A VS Fürdőszoba üzleteiben is kirajzolódóban van…
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Azt jól tudjuk, hogy nemcsak a szennyező foltok, hanem a baktériumok melegágya is a konyhai csempék fugája. Amíg a csempéről könnyen eltávolítható a kifröccsent olaj, a felkenődő ételmaradék, addig a fuga már nagyobb kihívás. Viszont érdemes rá figyelmet fordítani, mert egy gyönyörű csempén a piszkos, foltos, elszíneződött fugázó nagyon kiábrándító, ronda lehet.
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Napjainkban is hódít még a minimalizmus: letisztult architektúra, hatalmas üvegfelületek, fehér-szürke színdominancia. Ehhez a stílushoz sajátos építtetői igények társulnak. Hogyan válasszunk nyílászárót, ami az elvárásoknak megfelel? Tudjuk-e mit várhatunk el komfortban, biztonságban, egyedi elképzeléseink megvalósításában?
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Gyönyörű természetes köveket a megtévesztésig leutánzó hidegburkolat családok közül válogathat az, aki szereti az időtlen megoldásokat élettereiben. A természetes minták és textúrák azonban a mai technológiáknak köszönhetően akár saját egyéniségünkhöz is könnyedén beilleszthetők. Rusztikus, natúr? Vintage vagy loft? Vagy a végsőkig letisztult, hűvös minimál? A kő ezer arca a belső terekben is dívik, nézzünk néhány szép példát és inspirációt az Argenta újdonságaiból!
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!